Pulled Chicken Enchiladas

Pulled Chicken Enchiladas

"Droom weg bij de rijke smaken van deze Pulled Chicken Enchiladas. De malse kip gedrenkt in een rokerige barbecuesaus, verpakt in een zachte tortilla, rijkelijk overgoten met een rijke saus en bekroond met smeltende kaas. Elke hap is een uitbarsting van smaken die je rechtstreeks naar het hart van Mexico brengt. Een authentieke ervaring die je niet wilt missen!"

Ingrediƫnten

  • 300gr kipfilet
  • 3EL barbecuesaus
  • 1TL Picadillokruiden
  • 1 rode ui
  • 300gr Mexicaanse groenten (diepvries)
  • 1 blik tomaatblokjes
  • 1 pak tortillawraps
  • 125ml creme fraiche
  • 250ml passata

Bereiding

  1. Pocheer de kipfilets in kokend water tot ze gaar zijn, trek ze vervolgens uiteen voor de pulled chicken.
  2. Verwarm je oven voor tot 200C.
  3. In een koekenpan, combineer de kip met barbecuesaus en bak ze tot ze goed bedekt zijn.
  4. Fruit de gesnipperde rode ui in olie, voeg picadillokruiden, mexicaanse groenten en tomatenblokjes toe.
  5. Voeg de pulled chicken toe in het groentemengsel, en breng op smaak met peper en zout.
  6. Vul je tortillawraps met het kipmengsel, rol ze op en plaats ze in een ovenschaal.
  7. Bereid in dezelfde pan de saus met passata, kruiden, barbecuesaus en creme fraiche.
  8. Giet de saus over de enchiladas en bestrooi royaal met geraspte kaas.
  9. Bak de enchiladas 15 minuten lang in de oven op 200C.
  10. Garneer met vers korianderblaadjes en serveer direct.

Eet Smakelijk!

Tijd: 35 minuten

Porties: 4

Tags

Kip Wraps